Gràcies a diferents membres de la Fundació Remença XXI, dos mesos abans es va collir el raÏm i es va guardar en cambres d' atmosfera controlada. Aquest passat divendres es varen portar les caixes amb les diferents varietats de raïm collit a Calonge 2 mesos abans.
Va ser suficient per oferir raÏm a tots els assistents i també el most, i que tothom pogués gaudir d'aquesta experiència.
Els assistents vàrem poder tastar tres varietats de raïm de Calonge: el Xarel.lo, el Monastrell i el Jaqué.
Tothom va tenir lloc a la Sala del Castell i els 60 assistents vàrem poder fer el tast del raïm, després tastar el most d'aquest raïm i finalment tastar el vi novell de les 3 varietats esmentades.
Un any més un bon començament de la Festa del vi de pagès de Calonge.
Les varietats de raïm a les taules per poder fer el tast
La Sala del Castell i els assistents a la xerrada i tast
Un moment de la xerrrada del Sr Pere Guilera
Tast de most i vi Jaqué de Calonge
El Sr Pere Guilera i els assistents
Fent un tast de raïm de malvasia de Sitges
Copa amb most de xarel.lo