dijous, 25 d’octubre de 2018

CALONGE DE FESTES

S'acosta Novembre , mes de celebracions a Calonge-Sant Antoni, Festa Major de Sant Martí, Festa del Vi Nou i Cap de Setmana del Vi de Pagès de Calonge 2018 . I com cada any , la nostra Fundació serà present en moltes de les activitats programades. Us convidem que hi participeu , hi haurà esdeveniments per tots els gustos.


 FESTA DEL VI NOU 


Dintre del marc d’aquesta festa , la nostra Fundació té programades les següents activitats :

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE DE 2018

10.30 h - Castell de Calonge:

Obertura de les exposicions de fotografies “Anem a veimar a Calonge i Sant Antoni” i “Reservori varietal de la Sureda. Recull de les varietats autòctones del raïm de Calonge i Sant Antoni”. 

Vine a veure les fotografies, vota i participa en el sorteig. A la votació, haureu d'escollir la foto que més us agrada , la varietat de cep que creieu és més representativa de les nostres contrades , i el vi de pagès que més us ha agradat.


Els guanyadors del sorteig gaudiran d’un regal molt ...... interessant. 

Ho organitza: Fundació Remença XXI , Ateneu Popular de Calonge i Ajuntament de Calonge. 13:00 h - Pati d’Armes del Castell : 

Tast popular del Vi Nou de Calonge. Vine a tastar el vi que t’ofereixen els cellers de Calonge. 13:30 h - Castell de Calonge: 

Entrega dels premis del sorteig de les exposicions de fotografies.Etiquetes