dilluns, 12 de novembre del 2018


 CAP DE SETMANA DEL VI DE PAGES DE CALONGE 2018 


Fotografia de Quim Estella, guanyadora del Concurs Arada 2017

Aquest proper cap de setmana , tornem a proposar-vos la nostra festa anual " El Cap de Setmana del vi de Pages " amb moltes activitats que desitgem que gaudiu força. 
Us hi esperem 


DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE DE 2018

20:00 h - Sala Fontova :

“El Mas Molla a dojo” 


Presentació del llibre a càrrec de Joan Vall Clara. Periodista 
L’autor, en Lluís Molla ens parlarà de com va sorgir la idea , com ho va dur a terme i ens donarà una pinzellada de la història d’aquest Mas . 

S’oferirà als assistents un tast de vi de pagès de les diferents cases i masos de Calonge, acompanyat per un sortit de formatges i aperitius oferts per la Casa Martell de Fonteta i el Restaurant Ginjoler de Sant Feliu de Guixols .DISSABTE 17 DE NOVEMBRE DE 201812:00 h - Castell de Calonge : “Que fem a la vinya i al celler” Visita acompanyada a l’exposició fotogràfica: “Anem a veimar a Calonge i Sant Antoni” . 

Si voleu, podeu venir i preguntar-nos tot allò que vulgueu saber. 

Tasteu i pregunteu ! 17:30h - Mas Molla : “Endinsant-me dins la mirada del meu pare” 

Espectacle al jardí romàntic. 


Una tarda d’història, música i vi , interpretat per Georgiana Afetelor i Nuria Molla . 

Cal que vingueu abrigats! 


DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE DE 2018


Tenim dues propostes interessants! Tria: 


9:00 h - Zona esportiva municipal de Calonge : Lloc de trobada al Pi Gros.Excursió guiada: “Calonge i el suro”

A càrrec d’en David Gràcia i amb la col·laboració d’en Pep Espadalé, Director del Museu del Suro de Palafrugell. Us proposem una passejada per Calonge i els seus voltants on el protagonista serà el suro, les fàbriques de suro, i els personatges calongins relacionats amb el suro. 


Caminada d’uns 10km. 


Temps aproximat 3 h. 


Finalitzarem al Mas Ponsjoan cap a les 13 h: Quan arribem als Mas Ponsjoan, la Joana amb un kamishibai, ens explicarà el conte: 


“Les trifulgues de l’oliva Argudell@“ En finalitzar l’acte, s’oferirà als assistents un tast de vi nou i productes de les cases de pagès.

Els que hi vulguin participar també al dinar a la vinya la sureda , hauran de fer reserva prèvia tal com s'indica al següent acte , i seguir les indicacions del Mapa . Un cop arribat al punt Carrer Volvos , s'ha de seguir la pista que puja fins a les coordenades 41º 52' 57,85'' N - 3º 05' 04,28'' E   10:00 h - Plaça de Sant Nazari :

Sortida guiada: “Els ceps perduts” 


Explicarem el sistema de recuperació dels ceps perduts a les Gavarres amb tallers a la sureda. També posarem quatre pedres. 


Us podeu quedar a dinar a la vinya!! 

Carn a la brasa amb allioli , escalivada, patates al caliu i brunyols casolans. Vi novell, aigua i cafè. També tindrem opció vegana .

Per cert, l'allioli ens ho farà  en Vicenç de Cal Moreu amb un morter de pedra que té molta història.
Agrair també a en Josep M. Jacas del Trull de la Pilar Vidal, que ens cedeixi el seu oli tant pel dinar com per fer l'allioli.


Preu 8€ .Reserves per dinar: fins el dia 16 de novembre. 

Truqueu al núm: 626840362 o 625933433. 
Concurs de fotografia Arada 2018


Concurs dirigit a tots els participants de les activitats de diumenge. 

Fotografia guanyadora l'Arada 2017
Fotografia guanyadora de l'ARADA 2017 , Autor Quim EstellaBASES DEL CONCURS 
  • Les fotografies han de ser fetes el mateix dia de l'activitat.
  • No s’admetran imatges molt retocades, es podran fer ajustos de llum i contrast, enfoc i adreçament, també es podran presentar en blanc i negre o virats, sempre intentant tenir unes imatges els més naturals possible. 
  • Les imatges hauran de ser en format JPEG i no superar els 2 Mb, però amb suficient qualitat per fer una ampliació de 20x30 cm La fotografia guanyadora rebrà com a premi un lot d’ampolles de vi de pagès de Calonge i la fotografia s’utilitzarà per anunciar el Cap de setmana del Vi de Pagès 2019. Cal enviar les fotos abans del dia 6 de desembre de 2018 al correu electrònic: ateneucalonge@gmail.com.Etiquetes