dimarts, 27 de novembre del 2018

ENDINSANT-ME DINS LA MIRADA DEL MEU PARE

La festa del "Cap de setmana del Vi de Pagès" , s'estava desenvolupant amb les activitats programades fins el moment, ja que les previsions meteorològiques no auguraven un temps massa propici per els actes a l'aire lliure. El dissabte tarda tot estava preparat al Mas Molla per fer la representació prevista, "ENDINSANT-ME DINS LA MIRADA DEL MEU PARE", i tothom va ser valent, els organitzadors, les integrants de l'espectacle , i com no, tot el públic assistent que tot i que es preveia pluja van decidir que el espectacle valia la pena, deixant de banda una possible remullada. El Jardí romàntic era ple , gent asseguda , gent d'en peus, amb una copa de vi a la ma , esperant el començament . De cop i volta , de la foscor de la part de darrera del jardí surt la Nuria amb micro a la ma , passant per el mig del públic , adreçant-se a l’escenari i recitant un poema que inaugurava l’espectacle amb l’acompanyament musical de la Georgiana Afetelor .

La Núria apareixen de la foscor del jardí Recitant al mig del públic


Els poemes i les cançons s'anaven succeint, la Georgiana ho musicalitçava a la perfecció , i de la pantalla del escenari apareixien imatges de la historia del Mas i del Municipi , tant del passat com del pressent.


Concentrada i escenificant els versos a la perfecció Gran compenetració entre la Núria i la Georgiana


Tothom gaudia de l'espectacle, a estones s'ho miraven amb estima, altres moments eren d’enyorança i quasi tots de complaença.


En Lluis s'ho mira de lluny molt emocionat Hora dels agraïments als assistents


En acabat , la Núria dona les gracies a tothom per la seva presencia , malgrat les previsions, i la gent ja satisfeta per l’espectacle comença a desfilar adreçant-se a cada membre de la família per donar-los sinceres mostres d’afecta.

La pluja no va trigar a aparèixer, el temps just de recollir l'imprescindible . Malauradament va persistir durant la resta del cap de setmana , fent irremeiable la suspensió de les activitats del Diumenge. Emplacem a tothom a participar-hi als actes suspesos , que possiblement els durem a terme la propera primavera , amb un temps mes benèvol.

Etiquetes