dijous, 3 de novembre del 2011

CAP DE SETMANA DELVI DE PAGÈS DE CALONGE 2011


Divendres 18
A la Sala de Castell , a les 20,30 h:
XERRADA-DEMOSTRACIÓ DE CUINA I TAST: 
“El vi de pagès a la taula i a la nostra cuina”
A càrrec de Jordi Lineros, cuiner i Montse Molla.
En Jordi ens cuinarà receptes de plats tradicionals on el vi de pagès és el protagonista i mentres cuina ens explicaran les excel·lències dels productes de la nostra terra. 
Al final s’oferirà un tast al públic assistent



DISSABTE 19
Durant tot el dia:


JORNADA DE PORTES OBERTES ALS CELLERS DE LES CASES I MASOS DE LA ZONA D’INTERÈS ETNOLÒGIC DE CALONGE
Per fer la visita truqueu abans per concertar hora:

CLIQUEU SOBRE EL NOM DEL MAS O CASA 
I EL TROBAREU AL GOOGLE MAPS, TAMBÉ AL TRÍPTIC DEL PROGRAMA MÉS AVALL

Mas Molla: (Tf: 972650136) Matí a les 11 h. 
Xerrada: "1850-1950, un segle clau per la viticultura a través de les seves eines", seguit de la visita al celler i tast.

Cal Cavall: (Tf.972651244) Matí i tarda.

Cal Moreu(Tf:972650567) Matí i tarda.

Can Demesio :(Tf:972652382) Matí i tarda.

Can Gabitu (Tf:606828561) A les 13 h.
Obrirem el celler i comentarem amb breus pinzellades els orígens de Sant Daniel. Tast de vi “acompanyat”.

Mas Ponsjoan:(Tf:660109626) A les 16h. 
Visita guiada al celler  i tast de “brunyols de 3/4 de 12”regats amb garnatxa rossa. Taller d’empeltada.

Cal Xec (Tf 972650567) Tarda.

Ca L' Àvia  (Tf:626840362) Tarda.


Can Sandro: (Tf:972650230) Tarda.

Mas Escapa Vell: (Tf:686013694) A partir de les 16,30h.


DIumenge 20
 Matí a les 9 h

Sortida des de l’Ermita de Sant Daniel [clicar] 


EXCURSIÓ  GUIADA  I SAFARI FOTOGRÀFIC:

“PASSEJADA PER SANT DANIEL I EL BALITRÀ”



Recorregut que comença a Sant Daniel, explicarem història sobre Sant Daniel, després anirem cap al dolmen i menhir de Puig ses Forques, pujarem cap a  les vinyes del Balitrà, explicarem coses sobre aquestes vinyes i el seu vi. Ens dirigirem cap al Puig Cabrer, gaudirem dels panorames del pla de Calonge, Sant Antoni i Palamós. Visitarem les trinxeres i refugi del Puig Cabrer. Baixarem i ens dirigirem cap a visitar el Mas Escapa Vell i tornarem a Sant Daniel a la font del Mas Ribot. Qui vulgui podrà pujar a Can Gabitu i fer un tast de vi de pagès al seu celler.

Duració aproximada: 3 h. Recorregut aproximat 7 km

Us animen a portar la càmera de fotos i participeu en el concurs “Arada 2011”,organitzat per la Secció de fotografia de l’Ateneu Popular de Calonge i la Fundació Remença XXI

Porteu l’esmorzar !














   



TRÍPTIC DEL PROGRAMA DEL CAP DE SETMANA DEL VI DE PAGÈS DE CALONGE 2011










Etiquetes