dimarts, 13 de novembre del 2018

TV COSTA BRAVA PARLA DE LA NOSTRA FESTA

El Cap de Setmana del Vi de Pages , es noticia als mitjans comarcals . TV Costa Brava va entrevistar a en David Gracia (Fundacio Remença XXI) i a en Joan Rossello ( impulsor del projecte "Reservori La Sureda" ) 



Veure el video


Tot seguit un recull de l'article publicat per TV Costa Brava.

Després de la Fira del Vi Nou, Calonge torna a posar com a protagonista el món del vi amb el cap de setmana del Vi de Pagès, on la Fundació Remença XXI programa diverses activitats per donar a conèixer el vi de pagès i la vida als masos del municipi. 
L'objectiu principal de l'esdeveniment és posar en valor les qualitats del vi de Calonge, i també oferir activitats lúdiques i divulgatives.
Dins del programa d'activitats, els assistents podran gaudir de la presentació del llibre El mas Molla a dojo, de Lluís Molla, una pulicació que explica la història d’aquest històric mas de Calonge, propietat de la família Molla des del segle XIV. També es podrà assistir a una visita guiada a l'exposició fotogràfica Què fem a la vinya i al celler.
El cap de setmana del vi de pagès es tancarà diumenge amb dues sortides guiades: la que s’endinsa en 'Calonge i el suro', amb David Gràcia i Pep Espadalé, i la sortida que explica 'Els ceps perduts' a càrrec de Joan Rosselló.
Joan Rosselló encapçala un projecte que permetrà la creació d'un museu a l'aire lliure que acollirà el nombrós grup de varietats de vitis que es conreen a Calonge, agrupades en aquesta vinya per poder-les preservar, conèixer i estudiar.

Etiquetes